pexels-thisisengineering-3861960.jpg

Klimakompensasjon 2.0

Store deler av næringslivet har satt seg tøffe klimamål, men for mange bransjer er det nærmest umulig å kutte i henhold til Paris-avtalen. Mange tenker at klimakvoter er selskapets eneste mulighet til å kompensere utslippene, og bidra til det grønne skiftet. 

 

Nå finnes det endelig et alternativ - nemlig ClimatePoint. 

 

Ved å gi bedrifter muligheten til å investere i nye løsninger, sikrer vi flere eierskap til det grønne skiftet – og sin egen fremtid. For mange er derfor ikke spørsmålet hvor mye de har å tjene på det. Men om de har råd til å la være? 

 
 
Slik fungerer det:
Asset 382_4x.png

Sett opp et klimaregnskap og få tallene på bordet:

Hva klarer dere ikke å kutte i egen virksomhet?

Asset 298_4x.png

Kompenser bedriftens utslipp gjennom ClimatePoint.

Invester i de gode ideene slik at løsningene raskere ser dagens lys.

Asset 103_4x_edited.png

Få tilgang til porteføljen av selskaper dere investerer i. Motta materiell og verifisert karbonreduksjon fra vårt pilotprosjekt til din årsrapport. 

Slik jobber vi:

I samarbeid med verdens ledende klimaforvaltere jobber ClimatePoint med å verifisere og identifisere de beste investeringene globalt. Les mer om vårt Advisory Board, styret og samarbeidspartnere her.

​ 

Vi kan aldri garantere avkastning, for ingen vet hvilke teknologier som vil lykkes. Det vi vet – er at uten investeringer i ny teknologi og utslippsfrie energiformer, så har vi ingen mulighet til å nå 1,5-gradersmålet.  

Vil dere også ta eierskap i det grønne skiftet?