holly-mandarich-UVyOfX3v0Ls-unsplash.jpg

Klimaproblemet er menneskeskapt - og kun mennesker kan løse det

 

Hvem er vi?

ClimatePoint ble etablert i 2019 i Oslo med et mål om å forbedre klimakompensasjon, slik vi kjenner det. Tenk om vi kunne få bedrifter til å investere i løsningene de selv vil trenge fremover? Vi kaller det klimakompensasjon 2.0. 

 

Med klimaeksperter og erfarne finansfolk på laget har vi brukt de siste årene på å få i stand samarbeid med verdens fremste investormiljøer. Sammen med pilotkunder som Jernia og Sweco vil vi høsten 2021 begynne å investere i selskapene som vil - og kan løse klimakrisen.  

 

Ta kontakt for å høre hvordan vi sammen kan nå Paris-målene. 

Teamet

Vi har et veldig spennende år foran oss, og ser etter flere engasjerte mennesker som deler vår visjon. Enten du ser for deg å jobbe i ClimatePoint, eller har forslag til samarbeid. 

Nito er finansalibiet i ClimatePoint og har 15 års erfaring fra ulike roller i DNB Wealth Management og Arctic, sist fra rollen som Head of Digital i Arctic Securities. Nito er ellers en habil roer med åtte år på det norske rolandslaget

Nito Simonsen

Team Principal

Nito Simonsen
  • LinkedIn Nito Simonsen

Rolf har flere års erfaring innen salg fra en rekke selskaper og bransjer, som transport, offshore og oljebransjen. Rolf er en dedikert seiler og fjellklatrer under vintersesongen.

Rolf Petter Hernæs

Chief Business Dev. Officer

Rolf Petter Hærnes
  • Gray Linkedin Ikon

Oda har erfaring

innen salg og kommunikasjon,

med en bakgrunn som markedsfører. Hun har tidligere jobbet hos Innovation Support. 

Oda Allum Larsen

Sales & E-marketing

Oda Allum Larsen
  • Gray Linkedin Ikon

Christina har over 8 års erfaring innen private equity, equity research og corporate finance fra North Sea Capital, DNB og senest Danske Bank. Med en MSc innen anvendt økonomi og finans fra CBS.

Christina Lie

Chief Investment Officer

Christina Lie
  • Linkedin Christina Lie

Tobias er en av

grunnleggerne i ClimatePoint og kommer fra rollen som seniorrådgiver i Footprint Consulting. Tobias har siden 2007 jobbet med klima som arbeidsfelt, deriblant gjennom flere polarekspedisjoner

Tobias Thorleifsson

Chief Environmental Officer

Tobias Thorleifsson
  • LinkedIn Tobias Thorleifsson
Tobias er en av 
grunnleggerne i ClimatePoint og kommer fra rollen som seniorrådgiver i Footprint Consulting. Tobias har siden 2007 jobbet med klima som arbeidsfelt, deriblant gjennom flere polarekspedisjoner.

Mads er grunder og teknologifantast med erfaring fra flere oppstartselskaper, deriblant sitt eget som han solgte til Crayon i 2018. Mads var kanskje ikke den første, men han var definitivt tidlig ute med vegetarmat, og er genuint opptatt av bærekraftig matproduksjon.

Mads Nissen

Mads Nissen

Chief Technology Officer

  • LinkedIn Mads Nissen

Max har tidligere

forsket på miljøpåvirkningen av nye teknologier ved INATECH i Tyskland. Han har bakgrunn fra industriell økologi og er interessert i bærekraft og vitenskap.

Max Koslowski

Max Koslowski
  • LinkedIn Max Koslowski

Lead Data & Verification

Peter Grinde-Hollevik

Associate Scholar UC Berkley

  • Gray Linkedin Ikon
 

Møt Advisory Boardet

Seniorrådgiver, World Resources Institute

Solheim er CEO i Plastic REVolution og sjefsmentor i Global Alliance for Sustainable Planet. Han er tidligere utviklings- og miljøminister og direktør i FNs miljøprogram UNEP.  

 

Møt styret

Brita Staal - Styreleder

Brita er spesialist innen bærekraftstrategi og risikostyring, med en solid erfaring innen feltet fra internasjonalt arbeid. Hun koordinerer Protect Our Winters’ (POW) internasjonale arbeid.

  • 216394-256

Seniorrådgiver, internasjonalt ansvarlig SALT

Rammeverk

Endorser-Logo_solid_blue_RGB_edited.png

Siden 2021 har ClimatePoint forpliktet seg til UN Global Compact og dets prinsipper innen menneskerettigheter, arbeidskraft, miljø og antikorrupsjon.

Forbrukertilsynet_logo_edited.png
Innovasjon Norge logo.png
skattefunn_logo_edited.png
Call on carbon.png