Velkommen Harald von Heyden til ClimatePoint Advisory Board

Updated: Apr 30Harald von Heyden er partner og sjef for fornybar energi i Arctic Securities og har omfattende internasjonal erfaring i fra Statkraft, Vattenfall, Axpo og senest som leder for Agder Energi sin ekspansjon i Europa. Harald leder et team i Arctic bestående av dedikerte medarbeidere innen corporate finance og analyse.


Arctic Securities og Arctic Gruppen jobber for å bli et ledende miljø innen broking, analyser og bedriftsløsninger innen fornybar energi. Arctic tilegnet seg i november 2019 47,5 % av aksjene i Cleanworld AS, en av Europas største meglerhus for fornybare energikreditter. Cleanworld er ledende i megling av grønne sertifikater, inkludert opprinnelsesgarantier. Arctic eier også deler av analyseselskapet Greenfact AS, spesialist innen dataanalyse på det grønne sertifikat markedet.


Arctic Gruppen er en ledende, uavhengig forvalter av finansielle løsninger som åpnet dørene i august 2007. Selskapet ble grunnlagt med en visjon om å skape et finansielt eventyr. Arctic er grunnlagt på en entreprenør ånd, som gjennomsyrer kulturen og drivkraften til de 220 ansatte. Siden starten i 2007 har Arctic utvidet sitt internasjonale fotavtrykk med kontorer i Stockholm, New York, Rio de Janeiro og Houston.


Les mer om Arctic Securities

Logo.png